Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τα στρώματα από το Επιπλο Καλογεράκης


Στρώσε το στρώμα σου για δυό…  λέει το παλιό Ελληνικό καλό τραγούδι, το μέρος που δυο άνθρωποι εκδηλώνουν την αγάπη τους με ιδιαίτερο τρόπο. Με έναν διαφορετικό αλλά επίσης ιδιαίτερο τρόπο η επιπλοποιεία  Καλογεράκης  δείχνει την αγάπη της για τον πελάτη της με την ποικιλία ανατομικών στρωμάτων που διαθέτει! Εφαρμόζουμε το αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν σου και στα στρώματα μας. Η Χριστιανική διδασκαλία και η αρχαία Ελληνική φιλοσοφία συναντιόνται στο πόσο θέλουμε να έχετε αναπαυτικό παιδικό ύπνο όταν θέλετε να ξεκουραστείτε από τον κάματο της ημέρας η ένα οργιώδες συμποσιακό βράδυ στο κρεβάτι σας όλη την νύχτα ανεξαρτήτου αριθμού αγαπημένων πάνω και με τα στρώματα μας. Λιτά στις τιμές τους ως να ομιλούμε για την ασκητική του Καζαντζάκη αλλά σίγουρα ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ η ο Νέρωνας θα θέλανε εξαιρετικά πολύ αν γνώριζαν στην εποχή τους την ποιότητα και την τεχνολογία που εφαρμόζεται για την κατασκευή των στρωμάτων που διαθέτουμε. Η φιλοσοφία στο μπουντουάρ θα είχε γραφτεί ίσως όχι καλύτερα αλλά σίγουρα πιο ξεκούραστα για τον Μαρκήσιο και τα περιώνυμα Ρωμαϊκά όργια του Νέρωνα θα πρόσθεταν μια πινελιά πολύχρωμου στην γεύση τους για την Ρωμαϊκή αστική τάξη της εποχής και τις οργιώδες ποιητικές νύχτες της.
Τα στρώματα μας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ανεξαρτήτου χρήσης μονά διπλά και τρίδιπλα σαν τα ριάλια και τα σελίνια του πεζεβέγκη που τα έχει στην μπούνκα όπως λέει το υπέροχο τραγούδι από την  αδελφή νήσο της Κύπρου, το νησί της Αφροδίτης, το χρυσοπράσινο φύλο ριγμένο στο πέλαγο μόνο που δεν κάναμε καμία τσιγγουνιά στο πώς να είναι άνετα και αναπαυτικά όπως εσείς θα τα απλώσετε πάνω στο κρεβάτι σας.
Σας περιμένουμε να έρθετε στην έκθεση μας να τα δοκιμάσετε είτε μόνος είτε με την αγαπημένη σας φυσικά πάντα μέσα στο ζεστό και φιλικό κλίμα της εταιρείας μας και στο πλαίσιο της σεμνότητας που επιβάλει ο χώρος.  Διότι ναι μεν εκθειάζουμε  τα στρώματα μας και σας διαβεβαιώνουμε τις υπέροχες νύχτες η ημέρες που μπορείτε να περάσετε πάνω σε αυτά αλλά σεμνά και ταπεινά και διακριτικά …  όταν σας τα φέρουμε στο σπίτι σας.. τότε μόνος σου όσο θέλεις τραγούδα και χόρευε που λέει η λαϊκή θυμοσοφία